Strešni kovčki so rešitev za aktivne družine

Delite

Po nekajmesečnem tuhtanju in premišljevanju smo se v naši družini končno odločili, da bomo kupili psa. Ob dveh predšolskih otrocih, ki sta že prerasla fazo plenic, ob pravkar prenovljeni hiši in dveh novih avtomobilih, mislim, da je čas za psa. Štirinožni kosmatinec se nam bo pridružil jeseni. A do te odločitve še zdaleč nismo prišli zlahka. Kot aktivna štiričlanska družina vsakodnevni sprehodi ne bodo problem. Tudi ob slabem vremenu se bomo gotovo z veseljem odpravili s kosmatincem na sprehod, pa tudi nam bo koristilo malo dodatnega gibanja ob vseh vremenskih pogojih.

Največja težava, ki se nam je ob premišljevanju o nakupu psa porajala, je to, kam bomo psa dali med našim dopustom. Naša družina vsaj dvakrat letno odide na nekajdnevni dopust. Kam bomo psa dali med dopustom, saj se letovanju in počitnicam prav gotovo ne bomo odpovedali.

Za kakšen krajši dopust bomo psa prepustili staršem, ki so že vajeni štirinožnih kosmatincev. A za daljši dopust pa se že lahko pojavi težava. Potem pa smo se spomnili rešitve. Prilagodili se bomo in psa vzeli s seboj, strešni kovčki pa nam bodo to omogočili.

Potovati s strešnimi kovčki

Imamo namreč dva povsem običajna avtomobila, eno limuzino in enega karavana. Pes ne bo ravno med manjšimi, zato bo v karavanu prav gotovo zasedel ves prtljažnik. A če na dopust odidemo z obema avtomobiloma in na strehi namestimo dva strešna kovčka, s prtljago sploh ne bi smelo biti problema. Strešni kovčki se najdejo že zelo ugodno kar preko spleta. Z možem sva se odločila, da bodo strešni kovčki za nas idealna rešitev. Pes bo lahko z nami odšel tudi na morje.

Brezskrbno pakiranje za dopust

Bila sva prav presenečena koliko izbire je na voljo med strešnimi kovčki. Kupila sva dva srednje velika strešna kovčka v srebrni barvi. Tik pred dopustom sva ju namestila na najina avtomobila in nabavila še pregrado za psa v prtljažniku. Brez problema smo vso prtljago zložili vanju.

Strešni kovčki so lahko torej rešitev za vsako aktivno družino, ki ji zaradi takšnih in drugačnih razlogov, ne uspe vse prtljage zložiti v prtljažnik. Pakiranje za na dopust je tako veliko bolj sproščeno.

Objave iz iste kategorije:

  • 23. 03. 2018