Sygic gps navigation vas nikoli ne pusti na cedilu

Delite

Ste tudi vi siti tega, da je treba vedno znova kupovati posebne naprave, ki skrbijo zgolj za posamezno funkcijo, namesto da bi se funkcije združevale? Kar se tiče navigacije, s tem danes ni več težav. Sygic gps navigation je namreč navigacijski program, ki ga lahko uporabljate ali na posebni navigacijski napravi, ali pa tudi na svojem pametnem telefonu, ki uporablja sistem Android.

Kakšne prednosti nudi sygic gps navigation?

Z njo dobite odlične zemljevide v 3D podobi, ki se redno brezplačno posodabljajo, prav tako pa je vodenje natančno – v besedi in sliki. Sproti ste opozorjeni na težave na cesti, na primer na gnečo in policijske radarje ter kamere, navigacija vas obvešča o bližnjih parkiriščih , o turističnih atrakcijah, o bencinskih črpalkah… Na voljo vam je torej vse kar potrebujete, kadar iščete določeno lokacijo, saj vas navigacija učinkovito vodi do cilja, ne glede nato, ali ste v avtu ali peš oziroma na kolesu. Prednost pa je prav v tem, da je program dejansko v obliki priročne aplikacije, ki so jo namestite na svoj pametni telefon. Navigacija je namenjena tako »rekreativnim« voznikom kot tudi profesionalcem – na voljo je tudi različica za tovornjake.

Je potrebno za navigacijo imeti ves čas wi-fi povezavo ali vključen prenos podatkov? Ne, seveda ne, kajti to bi bistveno vplivalo na uporabnost sygic gps navigation. Zemljevidi visoke kakovosti storitve TomTom so namreč shranjeni v vašem telefonu, torej so dejansko uporabni vedno in povsod, na telefonu morate vključiti le svoj gps sledilnik.

Bi radi poskusili, če vam je navigacija všeč?

S tem ni nobene težave, kajti aplikacijo lahko sedem dni brezplačno preizkušate, nato pa se odločite, ali boste v bodoče uporabljali osnovne funkcije, ali pa želite popolno ponudbo oziroma nadgradnjo na licenco Premium. Namig – nadgradnja je trajna!

Popolna ponudba

Če razmišljate o tem, ali vam sygic navigacija dejansko nudi vse, potem je tu nekaj dejstev, ki vas bodo gotovo prepričala. Zemljevidi so shranjeni v vaši napravi in za uporabo navigacije zato ne potrebujete spletne povezave. Na voljo vam je glasovno vodenje z natančnimi imeni ulic, opozarjanje na prometne zastoje, opozarjanje na prometne kamere in radarje, na oste ovinke in železniške prehode, opozorila na plačila cestnine (in možnostjo izogibanja po drugih poteh) … Zemljevidi se večkrat na leto samostojno in brezplačno posodobijo. Prikaz ulic in cest je v 3D tehniki, križišča pa so zarisana izjemno natančno, da se lahko odlično razvrščate po pasovih.

Ali veste da imajo FM oddajniki vgrajeno tehnologijo Bluetooth 5.0. Tako lahko vsak pametni telefon povežemo brezžično s samim oddajnikom. Več o tem pa si lahko preberete s klikom na povezavo.

Objave iz iste kategorije:

  • 02. 02. 2017