Pošmekaj svoj avto

Delite

Če hočeš, da tvoj avto izgleda še posebej hud, ga je treba malo pošmekati. To ne zahteva nujno velikih investicij. Okrasni pokrovi za kolesa oziroma ratkape, kot jim pravimo po domače, so kot nalašč za to, da avtu spremeniš videz. Z menjavo namreč poskrbiš, da avto izgleda veliko bolje. Klasične ratkape, ki jih dobimo zraven avtomobila, so po navadi živ dolgčas. V primeru, da hočeš, da je tvoj avto videti malo bolj zanimivo, jih moraš obvezno zamenjati s kakšno bolj posebno različico.

Okrasni pokrovi koles v črni barvi

Zadnji avtomobilski trendi narekujejo, da morajo biti okrasni pokrovi koles obvezno čim bolj temni, najbolje pa kar črne barve. Z njimi je prav vsak avto videti drugače kot s klasičnimi srebrnimi ratkapami. Če pa hočeš še posebej zbujati pozornosti, naj imajo okrasni pokrovi črne barve obrobo v drugi barvi. Recimo v rdeči! V spletni trgovini z avto opremo Withcar.si si lahko ogledaš, kako izgledajo. Hudo, kajne? Z njimi bo tvoj avto še bolj frajerski!

Takšni pokrovi za kolesaustrezajo prav vsem barvam avtomobilov. Če imaš že tako temen avto, pa bo končni učinek sploh spektakularen. V primeru, da ti črni pokrovi koles niso všeč, pa se ne sekiraj preveč – ni ti treba vedno slediti modi. Na srečo je izbira zelo velika in lahko brez težav najdeš tisto, kar ti ustreza. Četudi ni po zadnji modi, važno, da je všeč tebi! Tvoj avto naj bo odraz tvojega karakterja in stila. Lahko recimo izbereš tudi kombinacijo črne in srebrne.

Ne le barva, tudi oblika in material

Čeprav je barva pri ratkapah prva, ki jo opazimo, pa je pomembno tudi to, kakšne oblike so okrasni pokrovi za kolesa. Krasijo jih namreč odprtine različnih oblik in velikosti. Oblika in barva pa ne prideta prav nič do izraza, če je sam material, iz katerega so narejeni okrasni pokrovi, cenen. Žal se na trgu še vedno najde veliko cenene plastike, kar vpliva tudi na izgled. Visokokakovostna plastika je osnova, ki poskrbi za lep izgled. Poleg tega pa morajo biti ratkape tudi pobarvane s trpežno in sijočo barvo. Da bo ta res ostala taka kot na sliki še dolgo potem, ko jo boš kupil, izberi okrasne pokrove z garancijo!

Za zanesljivo in učinkovito delovanje vaše klime za avto potrebujete občasen servis ter primerno redno vzdrževanje. Preberite več…

 

 

Objave iz iste kategorije:

  • 10. 10. 2017