Originalne avtomobilske preproge za moderni videz avtomobila

Delite

Moderen in prestižen notranji izgled avtomobila dosežete na različne načine. Dovršen videz vašega avtomobila pridobite z menjavo prevlek za sedeže, novim volanskim obročem in novimi originalnimi preprogami za avto.

Udobje, eleganca in varnost

Videz novega avtomobila boste ohranili več let s pomočjo tipskih avtomobilskih predpražnikov. Originalni tepihi za avto so odlična izbira za vse posameznike, ki želijo združiti udobje, eleganco in varnost. Originalne preproge so na voljo za vse avtomobilske znamke na tržišču. Pred nakupom se morate samo pozanimati o letniku in modelu avtomobila.

Preproge izberite glede na letni čas

Izbirate lahko med gumijastimi in tekstilnimi preprogami. Za prihajajoče deževno in kasneje zimsko obdobje vam priporočamo nakup gumijastih preprog, ki bodo poskrbele za dodatno zaščito tal vašega vozila. Gumijasti tepihi imajo visok zunanji rob, ki poskrbi za zadrževanje tekočin in preprečuje izlitje po avtomobilu. Prav tako so enostavnejši za čiščenje.
preproge-za-avtomobil2

Spomladi in poleti pridejo v upoštev originalni tepihi za avto iz tekstila, ki avtomobilu dodajo pridih lahkotnosti in svežine. Tekstilne preproge so enostavne za čiščenje, ne oddajajo vonja in so privlačne na videz ter mehke na otip.

Najkvalitetnejši originalni tepihi za avto

Originalni tepihi za avto so narejeni iz vzdržljivih in odpornih materialov ter se natančno prilegajo notranjosti vašega avtomobila. Tako tekstilne, kot tudi gumijaste preproge na pod pritrdite s pritrditvenimi čepi. Tak način pritrditve poskrbi za vašo večjo varnost v prometu.

Dejavniki, ki vplivajo na obrabo avtomobilskih preprog

Vlaga, umazanija, kamenčki in različna obutev voznikov, pripomorejo k hitri obrabi poda avtomobila. Dejavniki, kot so neprijeten videz, obarvanost tal in občutek vlage, izjemno vplivajo na ceno vašega avtomobila ob morebitni prodaji. Originalni tepihi za avto zaščitijo vašo investicijo, preprečijo obrabo in vam prihranijo denar za globinsko čiščenje avtomobila.

Enostavno čiščenje preprečuje hitro obrabo avtomobilskih preprog

Gumijasti in tekstilni originalni tepihi za avto se enostavno čistijo in ne oddajajo neprijetnih vonjav, saj so narejeni iz okolju prijaznih materialov. Čiščenje preprog je izjemno enostavno, saj potrebujete zgolj navaden hišni sesalnik, občasno pa mokro krpo za odstranjevanje večjih madežev. Na dolgi rok boste zelo prihranili, saj za čiščenje ne boste potrebovali dragih čistil in visokotlačnega čistilca.

Moderen in lep videz avtomobila pa še dodatno izboljšajo okrasni pokrovi platišč, o tem pa si več preberite v članku.

Kako pogosto pa vi menjate avto žarnice? Tudi o tem si lahko preberete več, če sledite povezavi.

Objave iz iste kategorije:

  • 09. 11. 2016