Visokokakovostni okrasni pokrovi platišč

Delite

Ste se naveličali starih okrasnih pokrovov platišč? Nimate dovolj denarja za nakup ALU platišč? Potem si privoščite plastične pokrove nove generacije.

Plastični pokrovi za ugodno preobrazbo avtomobila

Avtomobil brez okrasnih pokrovov platišč izgleda precej drugače in zastarelo. Okrasni pokrovi platišč so idealna rešitev za vse, ki želijo poceni, hitro in enostavno osvežiti videz avtomobila. Izbirate lahko med pokrovi različnih dimenzij, stilov in barvnih kombinacij. Pomembno je, da se pokrov dobro prilagaja platišču in ne opleta.

Stilska dovršenost avtomobila

Okrasni pokrovi platišč poskrbijo za stilsko dovršenost vašega avtomobila in osvežijo zunanji izgled. V preteklosti ste gotovo odstranjevali barvo s starih pokrovov in nanašali nove sloje barve. Nikoli vam pa ni uspelo ustvariti videza novih pokrovov.Temu nadležnemu opravilu se lahko izognete z nakupom novih okrasnih pokrovov. Slednje izberete glede na barvo avtomobila in vašo željo po večji opaznosti avtomobila.

Izbira okrasnih pokrovov platišč

Pokrove izberite glede na velikost pnevmatike. Na tržišču so na voljo pokrovi v velikosti 13˝, 14˝, 15˝, 16˝in 17˝. Izbirate lahko med pokrovi različnih oblik, barv in končne obdelave. Večinoma imajo vsi pokrovi najmanj eno do tri leta garancije proti mehanskim poškodbam. Življenjska doba pokrovov je večinoma izjemno dolga. Podaljšate jo z izogibanjem robu cestišča in pločnikom.

Izberite kvaliteto in ne kvantiteto

Nizkocenovni okrasni pokrovi platišč med vožnjo velikokrat izgubijo oprijem. V primeru dotika robnika ali pločnika, lahko pokrove izgubite ali resno poškodujete. Nekateri slabše izdelani pokrovi med vožnjo odpadejo sami od sebe brez kontakta s pločnikom. Pri nakupu okrasnih pokrovov tako raje se odločite za pokrove, ki se tesno in močno pritrdijo na platišča.

Okrasni pokrovi morajo biti prožni

Kvalitetni plastični pokrovi so prožni in odporni na udarce. Prožnost ohranjajo tako na visokih, kot tudi na nizkih temperaturah. Novejši okrasni pokrovi platišč so primerni za večletno uporabo in večkratno montažo ter demontažo. Večino pokrovov je možno montirati tudi na kovinska platišča z večjo izbočenostjo. Pokrove namestite in pritrdite s pomočjo montažne žice.

Objave iz iste kategorije:

  • 15. 02. 2017