Pomembnost avtokozmetike za vsakega voznika

Delite

Pokrovi platišč imajo veliko vlogo pri izgledu vozila

Z produkti avtokozmetike lahko tudi poskrbimo za pokrove platišč. Pokrovi platišč se izredno hitro umažejo. Do tega pride, ker imajo dokaj veliko površino in se nahajajo zelo blizu ceste. Tako se med vožnjo na pokrove platišč nabira umazanija, ki kvari celoten izgled avtomobila.

Posebna čistila, ki so narejena za čiščenje platišč nam hitro povrnejo izgled in sijaj, kot bi bilo naše vozilo novo. Poleg tega pa lahko s posebnimi sintetičnimi nanosi zaščitimo naša platišča pred kamni in drugimi nevarnostmi, ki jih lahko opraskajo.

Sesalec je izredno orodje za čiščenje kabine

Znotraj kabine lahko storimo veliko, če posesamo tla. Na tleh okoli sklopke, pedala za pospešek ter zavore, se nabira različna nesnaga. Tako se lahko kamenčki, voda, blato in druga umazanija, zažrejo v preprogo in povzročijo nepopravljivo škodo. 

Pod opremo avtokozmetike spadajo tudi kvalitetni sesalci s katerimi odstranimo vse majhne koščke umazanije in prahu s sedežev, preproge in drugih delih notranjosti. Z nastavkom mehke krtače na našem sesalniku pa lahko očistimo rezila zračnikov, konzolo z navigacijo, radio in menjalnik.

Avtokozmetika definira stil notranjosti našega jeklenega konjička

Naši sedeži in druge oblazinjene površine v našem vozilu dodajo ogromno vrednosti v notranjosti kabine. Če imamo očiščena stikala, notranje kljuke, blazine in drugo opremo, potem se bomo mi in tudi naši potniki počutili veliko bolje. Avtokozmetika nam nudi opremo, kot so krtače in krpe iz mikrovlaken, osvežilci zraka ter razna čistila za plastiko, les in kovino, ki jih lahko uporabimo v notranjosti vozila.

Objave iz iste kategorije:

  • 04. 10. 2019