Tekstilni tepihi za avto

Delite

1Tekstilni tepihi so narejeni tako, da se popolnoma prilagajajo vašemu vozilu. Izdelani so iz polipropilena, ki daje popolnoma privlačen in urejen notranji del avta. Njihova površine ja mehka, na spodnji strani pa ima gel, ki preprečuje preprogi, da bi vam med samo vožnjo zaščitila pod stopalke in povzročila kakšno neprijetno nesrečo. Poleg gela na spodnji strani pa so nameščeni še pritrdilni čepi, ki poskrbijo še za večjo varnost, saj je z pomočjo njih, tepih v vozilu popolnoma pri miru.

Gumijasti ali tekstilni tepihi?

Za kaj se boste odločili v vašem vozilu, je popolnoma odvisno od vas in od tega za kaj dejansko uporabljate vaše vozilu. Če želite eleganten videz in je vaš avto vedno urejen, potem so za vas primerni tekstilni tepihi, ki so nekoliko bolj občutljivi na umazanijo. Še posebej pa vam bodo povzročali težave v primeru, da imate velikokrat stike z prahom, žagovino in drugimi dobrimi delci. Gumijasti tepihi pa so bolj primerni za tiste, ki v svojem vozilu prevažajo kakšne tekočine, umazane pripomočke in podobno. Še posebej pa so gumijasti tepihi bolj primerni za deževne in mokre dni, saj ti preprečujejo, da bo sama mokrota zašla tudi v druge predele avta in povzročila korozijo. Odločite se sami, kateri tepihi so najbolj primerni za vas in bodo ščitil notranjost vašega avta.

avto-tepih

Tekstilni tepihi so enostavni za čiščenje

Samo pranje in vzdrževanje, ki ga zahtevajo tekstilni tepihi, je zelo enostavno, saj jih lahko izberete le z vodo in gobo. Zaščita, ki pa vam jo nudijo tepihi, pa vam bo več kot le koristila, saj ti preprečujejo nabiranje umazanije drugod po vašem avtu. Njihov edinstven dizajn vam omogoča, da bo umazanija zastajala in se ta izločila po linijah preprog.

Elegantni tekstilni tepihi

Tekstilni tepihi so izredno elegantnega in edinstvenega videza. Ti vam omogočajo da je vaša notranjost vozila popolnoma čista in se ne soočate z težavami, kot so korozija in podobno. Da vam bo vaše vozilo lahko služilo dolga leta je zelo pomembno, da zanj dobro skrbite. Pomembno je, da ga redno vzdržujete, čistite in zanj poskrbite ustrezno zaščito, tako zunaj, kot znotraj avta. Prav tako pa je čistoča tista, ki je pomembna za vaše življenje.

Objave iz iste kategorije:

  • 16. 09. 2016