Nakup novih gum za naš avto

Delite

Poceni gume za naš avtomobil

Dostikrat lahko na spletu najdemo izredne akcije, kjer lahko kupimo poceni gume. Te lahko najdemo skozi celo leto in tako dobimo nove gume za naš avto. Lahko pa se vedno odločimo za rabljene gume, kar načeloma ni priporočljivo, vendar lahko tudi najdemo dobre kupčije. Poceni gume so dobra naložba, če nočemo preveč zapraviti za nujno avtomobilsko opremo. Tako si lahko tudi znižamo stroške, ko:

  • Kupujemo nov avtomobil in moramo zamenjati gume
  • Moramo kupiti ali zamenjati zimske ali letne gume, zaradi prevelike obrabe starih
  • Moramo hitro kupiti nove gume pred začetkom zimske ali poletne sezone

Zimske gume za mrzle mesece

Ko se bližajo mrzli meseci, bomo morali svoj avtomobil opremiti z zimskimi gumami. Narejene so za boljšo vodljivost vozila v ledenih in mokrih pogojih na cesti. Poleg tega nam omogočajo, da z večjo zanesljivostjo speljujemo in hitreje ustavimo vozilo na cesti s slabim oprijemom. 

Ko bomo kupovali zimske gume, se lahko zgledujemo po sledečih napotkih:

  • Zimske gume potrebujemo za boljši oprijem na mokrih cestah

Za zimsko obdobje moramo imeti na svojem avtomobilu primerne gume, saj bomo tako veliko bolj varni pri vožnji na vseh podlagah. Zimske gume so narejene uporabo pri temperaturah pod 7°C.

  • Vedno uporabimo gume v kompletu

Za večjo varnost na mokrih cestah vedno priporočamo nakup enakih zimskih gum. Tako se bo naše vozilo imelo boljši izkoristek goriva ter bomo lahko uživali v večjem oprijemu na cesti. Če uporabljamo gume različnih specifikacij, imamo lahko težave z zavijanjem, pospeševanjem in zaviranjem.

Najem kombija za različne potrebe. Tovorni kombi ima nosilnost 1.500 kg in je primeren za selitve. Potniški kombi ima običajno 9 sedežev. Preberi več …

Objave iz iste kategorije:

  • 18. 08. 2019