Vrhunska motorna olja in dodatki

Sintetično motorno olje Liqui Moly 10W40, 5L
Delite

Eden izmed najbolj popularnih proizvajalcev motornih olj in dodatkov je trenutno Liqui Moly. To je svetovno znano podjetje iz Nemčije, ki zaposluje preko 800 ljudi. Podjetje izdeluje na tisoče različnih produktov, ki se uporabljajo za vzdrževanje vozil, kemična popravila, servise ipd. S proizvodnjo vrhunskih produktov za vse vrste osebnih in industrijskih vozil, se podjetje uvršča v sam vrhu izdelovalcev motornih olj, lepil, mazil, tesnil in drugih rešitev. To je tudi razlog, da jim zaupa na milijone voznikov po vsem svetu.

Motorna olja Liqui Moly lahko uporabljamo v domačih in tujih vozilih
Sintetično motorno olje Liqui Moly 5W40, 5L, TOPTEC4100

Več prevoženih kilometrov s kvalitetnim motornim oljem

Dejstvo je, da vsako vozilo potrebuje kvalitetno motorno olje. Temu je tako, saj omogoča, da vse komponente v motorju delujejo dobro. Obenem pa preprečuje obrabo mehanskih delov in zniža porabo goriva. Liqui Moly motorna olja so narejena iz najboljših sestavin, kar omogoča motorju, da deluje dobro v vseh pogojih. Njihova sintetična olja so primerna za uporabo v navadnih, kot tudi športnih vozilih. Prednosti so tako:

  • Visoka mazivnost pri visokih in nizkih temperaturah motorja
  • Do 3x več prevoženih kilometrov brez menjave olja
  • Motorna olja Liqui Moly lahko uporabljamo v domačih in tujih vozilih

Aditivi za vozila

Športna vozila pridobijo veliko moči, če uporabljajo kvalitetna olja in aditive oziroma dodatke. Lique Moly aditivi očistijo celoten sistem pretoka olja in goriva v našem vozilu. Poleg tega pa zagotovijo najbolj optimalno izgorevanja goriva in kompresijo. Tako se usedline in druga nesnaga v notranjosti našega vozila razgradi. Vse to pa se izraža v:

  • Hitrejših pospeških
  • Več konjskih moči
  • Nižji porabi goriva
  • Lepšemu delovanju motorja.

Z aditivni in dodatki bomo tako omogočili, da bo naše novo ali staro vozilo delovalo brezhibno.

Avtokozmetika Lique Moly

Neglede na čas leta, so proizvodi avtokozmetike edini način, da ohranimo vozilo čisto. Lique Moly čistila so vrhunski proizvodi, ki jih potrebuje vsak voznik. Narejeni so, da nam olajšajo vožnjo v vseh vremenskih razmerah.

https://www.youtube.com/watch?v=1xR78a8IQy0

Čiščenje vozila je še posebej pomembno v zimski sezoni. Zamrznjena stekla lahko s primernimi orodji hitro odstranimo. Obenem pa je led lahko nevaren za barvo karoserije, saj jo lahko poškoduje. Liqui Moly avtokozmetika pa zaščiti vse komponente našega vozila pred škodljivimi vplivi vlage, ledu ter sončnih žarkov.

Zaščita šasije

Vsako vozilo je izpostavljeno nemilosti cesti po kateri se vozi. Tako lahko kamenčki ter drugi leteči delčki hitro poškodujejo barvo. To se opazi predvsem na avtocesti, ko pri velikih hitrostih kamenčki, pesek in druga umazanija pusti spraskano barvo, kar izpostavi kovino rji in drugim nevšečnostim. Liqui Moly maziva za karoserijo ustvarijo tanek premaz na površini vozila. Tako zaščitimo barvo vozila in ohranimo njegovo vrednost.

Na spletni strani www.silux.ba lahko zasledimo odlične proizvode raznovrstnih produktov za vzdrževanje osebnih in industrijskih vozil. Poleg tega pa lahko izbiramo med različnimi nadomestnimi avtomobilskimi deli.

Objave iz iste kategorije:

  • 23. 01. 2020