Sodobno zasnovana korita za prtljažnik

Gumi korita za prtljažnik
Delite

Če se v prtljažniku vašega vozila ves čas nabira umazanija, ker vanj postavljate tudi umazane izdelke, je morda čas, da vanj postavite kakšen dodaten pripomoček, ki vam bo omogočal, da boste prtljažnik lahko hitreje pa tudi veliko temeljiteje očistili. 

Korita za prtljažnik so odlična izbira, sploh pa takšna, ki so sodobno zasnovana. Zanja je značilno, da niso samo izjemno uporabna oziroma funkcionalna, temveč se poleg tega ponašajo tudi z zelo lepim dizajnom.

Korita narejena po najnovejših trendih 

Tudi proizvajalci korit za prtljažnike sledijo novostim oziroma trendom, ki so povezani s prevoznimi sredstvi. Najboljši med njimi zato na trg postavljajo odlično zasnovana korita za prtljažnik. Eden od vidnejših proizvajalcev je vsekakor Gledring. 

Sodobna korita za prtljažnik
Gumi korita za prtljažnik

Gumi korita za prtljažnik Gledring na trgu zagotovo veljajo za najnovejši in multifunkcijski tepih za prtljažnik. Korita so proizvedena pri nas in je v celoti plod znanja omenjenega proizvajalca. Poleg vrhunske funkcionalnosti jih odlikuje zlasti še vrhunski dizajn, ki je seveda narejen po najnovejših trendih avtomobilske industrije. 

Korita s 5-letno garancijo 

Korita za prtljažnik se poleg omenjenega ponašajo še z visoko kakovostjo ter kar 5-letno garancijo, kar je še ena od večjih prednosti, zaradi katere se za tovrstna korita odločajo tudi najzahtevnejši uporabniki oziroma lastniki ali skrbniki vozil.

Video: Gumi korito za prtljažnik Gledring

Korita so narejena po natančno določenih merah vašega vozila (Renault, Fiat, Audi, …) in zato lahko prekrivajo celotno površino prtljažnika. Znani so po višjih robovih, kar nudi odlično zaščito. Njihovi členi pa poskrbijo za preprečevanje razlivanja tekočin po prtljažniku. 

Korita narejena iz najtrpežnejšega materiala 

Korito prtljažnika Gledring so narejena iz izjemno trpežnih materialov, ki imajo vse lastnosti gume ter ne sodijo med plastične materiale, ki jih, na primer, pri proizvodnji tovrstnih korit uporabljajo številni drugi proizvajalci. 

Za koga so korita še posebej dobrodošla?

Zaščita prtljažnika v obliki korit je še zlasti dobrodošla za vse lastnike hišnih ljubljenčkov, za obrtnike, športnike, skratka za vse tiste, ki pogosto uporabljate prtljažni prostor v avtu oziroma v kakršnem koli drugem vozilu. 

Korita za prtljažnik proizvajalca Gledring so vam po dostopnih cenah na voljo tudi v spletnih prodajalnah, na primer v prodajalni withcar.sk, kjer vam ponujajo še druge izjemno koristne dodatke za vaše vozilo. Preverite ponudbo; morda naletite tudi na kakšno prav posebno akcijsko ponudbo.

Objave iz iste kategorije:

  • 15. 04. 2020