Gumi korito Gledring za zaščito prtljažnega prostora v avtu

gumi korito gledring
Delite

Vsak avtomobil ima večji ali manjši prtljažnik, ki je izredno uporaben za raznovrstne namene. Pogosto pa se ne zavedamo, da je to tudi eden izmed najbolj obremenjenih delov našega jeklenega konjička. Vanj pospravljamo različne predmete, kot so orodja, živila, obleke in podobno. Prevažati je mogoče tudi domače živali, kar ni nenavadno za večje avtomobile. Zavedati se je potrebno, da se zaradi prevažanja različne prtljage sčasoma poškoduje preproga v prtljažniku. Za preprečevanje odrgnin, prask in drugih poškodb je gumi korito Gledring idealna izbira za vse voznike. Omogoča nam, da brez skrbi prevažamo ostre predmete, preprečuje razlitje tekočin in na svoji površni zadrži različno umazanijo.

Multifunkcijski tepih za prtljažnik

Preproga v prtljažniku vsakega avtomobila je dokaj odporna na mehanično obrabo. Sčasoma pa se bodo na njej poznale praske, raztrganine in druge poškodbe. Prevažanje mokre, mastne ali drugače vlažne prtljage pusti na preprogi madeže, ki se vanjo globoko zažrejo. Tako je potrebno kemično pranje ali pa celotna zamenjava tovarniške preproge, če želimo vozilu povrniti originalni videz. Vsem omenjenim težavam se je mogoče ogniti, če uporabljamo gumi korito Gledring, ki ga zelo preprosto namestimo v naš avtomobil. Odlikuje ga napreden tehnološki dizajn, ki je namenjen uporabi v vsakem avtomobilu.

korito za prtljažnik avtomobila
Sčasoma pa se bodo na avtomobilski preprogi poznale praske, raztrganine in druge poškodbe.

Trpežno gumi korito Gledring

Uporaba trpežnih materialov je izredno pomembna za avto opremo, ki bo kos mehanični obrabi. Napredni material Rubbasol ni po sestavi dejansko guma, ampak ima njene lastnosti. Tako je izredno mehak in ima nedrsečo površino. Tako so gumijasta korita Gledring tudi odporna na vročino in mraz. Ob visokih temperaturah poleti ne prično izpuščati neprijetnega vonja. Ko pa temperatura pade pod ničlo, ne popokajo oziroma se ne posušijo.

Avtomobilska korita in različne zaščitne podloge.

Nedrseče lastnosti gumi korita Gledring so tudi izredno uporabne. Ko na omenjeno korito odložimo kakršen koli predmet, ta ne bo drsel po prtljažniku. Tako ostane prtljaga na mestu in ne poplesuje med vožnjo po notranjosti našega vozila.

Tipska gumijasta podloga za prtljažnik

Vsak prtljažnik avtomobila se od drugega razlikuje po velikosti, obliki, površini preproge in drugih lastnostih. Na izbiro imamo preproge univerzalnih in tipskih izvedb. Priporočeno je, da je gumijasta podloga za prtljažnik, ki jo uporabljamo, tipske izvedbe. Tako zagotovimo, da se bo popolnoma prilagajala površini preproge prtljažnika. S tem zagotovimo, da ne bo prišlo do politja tekočin ali poškodb preproge na mestih, kjer jih generična podloga ne pokriva. 

Univerzalne gumijaste podloge za prtljažnik pa imajo tudi svoje prednosti, kot so nižja nakupna cena in možnost vgradnje v praktično katerikoli prtljažnik avtomobila.

Gumijasta korita za prtljažnik avtomobila z močnim oprijemom za tovor

Velika prednost gume je ta, da preprečuje zdrse predmetov po njeni površini. Tako so gumijasta korita za prtljažnik avtomobila izvrstna izbira za voznike, ki pogosto v prtljažniku prevažajo različne predmete. To so lahko živila ali druge tekočine oziroma tovor, ki se ob prevrnitvi raztrese. 

Preprečevanje obrabe tekstilnih oblog v prtljažniku je izredno pomembno iz razloga, da s tem ohranjamo vrednost našega vozila. Pri preprečevanju obrabe omenjene preproge je najboljša oprema korito za prtljažnik avtomobila, ki je lahko sestavljeno iz različnih materialov. V večini primerov je guma najbolj trpežen in učinkovit material. To pa zato, ker ima številne napredne lastnosti, kot so:

  • Preprečevanje zdrsa različnih predmetov po svoji površini
  • Preprečuje prahu, vlagi, vodi in drugim tekočinam, da bi prišle v kontakt s preprogo v prtljažniku
  • Preprečevanja nastanka madežev, ki so posledica vlage, živil in drugih tekočin, ki so se zažrle v preprogo prtljažnika
  • Korita za prtljažnik avtomobila iz gume je mogoče hitro in učinkovito oprati

Preprosto čiščenje gumi korita Gledring

Vsak del prtljažnika avtomobila se bo sčasoma umazal. To je neizogibno, saj našega jeklenega konjička obremenjujemo z umazanijo, ki jo vanj prinesemo s čevlji, oblačili, prtljago in podobno. Hitro in enostavno čiščenje gumi korit Gledring je zelo zaželena in priljubljena lastnost. Struktura omenjenih tepihov je narejena tako, da preprečuje umazaniji zadrževanje v porah ali drugih težko dostopnih delih. Kljub temu pa površina korita izredno učinkovito zajame vlago, kot tudi razno umazanijo. 

gumi korito Gledring
Ohranimo notranjost avta čisto z gumi koriti za prtljažnik Gledring

Čiščenje gumijastega korita za prtljažnik je izredno preprosto. Vse, kar potrebujemo je vodo, mikrofiber krpico in morda nežno milo. Vedno je tudi priporočeno uporabljati namensko čistilo za suho pranje Gledring, saj tako zagotovimo, da ohranimo korita v najboljšem stanju. Vedno pa je mogoče uporabiti visokotlačni čistilec, ki z močjo vodnega pritiska odstrani vso umazanijo s površine korita.

Objave iz iste kategorije:

  • 12. 10. 2022