Najboljša obutev za vse motoriste

Delite

Motoristični škornji niso le vrsta obutve in modni dodatek, ampak poskrbijo predvsem za zaščito. Z njimi namreč zaščitite svoja stopala, gležnje in noge med vožnjo z motorjem. Seveda pa ni nič narobe, če je motoristična obutev ob enem tudi lepa. Še bolje pa je, če se ujema tudi z vašo ostalo moto opremo in dodatki. Tako jo boste še raje obuli in se še raje vozili z motorjem. V eni od najbolj priljubljenih slovenskih spletnih trgovin z moto opremo yogi.si vam čakajo različni motoristični škornji in druga obutev. Oglejte si ponudbo in si izberite svoj par!

Motoristični škornji za vsakogar

Udobni, lepi in kakovostni motoristični škornji so želja vsakega motorista. Prav vsak si namreč želi obutve, v kateri bi se dobro počutil. Na dolgi vožnji z motorjem to še toliko bolj pride do izraza. Po eni strani mora biti obutev takšna, da zaščiti nogo, po drugi strani pa se v njej ne smete počutiti kot v oklepu. To se vam zlahka lahko zgodi, če boste izbrali kakšno ceneno moto obutev. Takšna obutev pa ni le neudobna, temveč ne nudi dobre zaščite ne pred dežjem in mrazom ne pred poškodbami.

Na voljo so ženski in moški modeli v različnih velikostih in v različnih cenovnih razredih. Za ustrezno in kakovostno motoristično obutev ne boste odšteli dosti več kot za običajne čevlje. Zato se vam pri nakupu res ne splača varčevati oziroma pri vožnji uporabljati kar navadne obutve, ki jo nosite sicer. To je namreč z vidika varnosti zelo nespametno! Pravi motoristi pa vedo, da je dobra oprema enako nujna kot dober motor.

Za vsako vreme in temperature

Dobro je imeti vsaj dva para motoristične obutve, ki jo menjavamo glede na vreme in zunanje temperature. Danes je sicer že skoraj vsa moto obutev vodoodporna, kar je gotovo prednost, če vas nenadoma dobi dež. Motoristični škornji so še posebej prilagojeni za prav vse vremenske razmere, poleg tega pa nogi nudijo zelo dobro zaščito in oporo. Navadno so sicer dražji kot motoristični gležnarji, a ni težko najti ustreznega modela po primerni ceni. Predvsem pa je pomembno, da vam bo bolj kot cena in oblika model ustrezal glede na ostale lastnosti. Da se boste v čevljih dobro počutili in da boste lahko nanje med vožnjo enostavno pozabili!

Objave iz iste kategorije:

  • 06. 08. 2017